Αρχική Σελίδα

JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD

Εταιρικό Προφίλ

Η τεχνολογία © διασκέδασης Jamma ειδικεύεται στην Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις του εξοπλισμού VR. Με τις υπηρεσίες όπως το δημιουργικό σχέδιο, την εφαρμοσμένη μηχανική, τον ανεφοδιασμό εξοπλισμού, την εγκατάσταση, την κατασκευή, μετά από τις πωλήσεις και τη συντήρηση, η επιχείρησή μας προσφέρει έναν οικονομικώς αποδοτικό, βελτιωμένος, απ'άκρη σ'άκρη λύσεις για τους πελάτες μας στη βιομηχανία διασκέδασης.

Η τεχνολογία © διασκέδασης Jamma συγκεντρώνει τους καλύτερους επαγγελματίες, παραδίδοντας κατά συνέπεια τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της υψηλότερης ποιότητας.

 

Κίνα JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

• ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΑΣ ΑΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΠΟΔΙ

Στοχεύουμε να μεγιστοποιήσουμε το κέρδος σας ανά τετραγωνικό πόδι. Αναπτυσσόμαστε στην υπέρβαση των προσδοκιών των φιλοξενουμένων και την υπερνίκηση των μοναδικών προκλήσεων κάθε προγράμματος για να βρούμε τη σωστή λύση με την καλύτερη τιμή-ποιοτική σχέση. Αγαπάμε να κάνουμε τους πελάτες μας τόσο ευτυχησμένους όσο οι φιλοξενούμενοί τους.
Παρέχουμε σε μια ακριβή διαδικασία σχεδίου και εγκαταστάσεων με συνέπεια μια άριστη δυνατότητα την ομαλή λειτουργία. Αναπτύσσουμε την αρχική έννοια στη σφιχτή συνεργασία με τους πελάτες μας, σιγουρεμένος μπορούμε πλήρως να καλύψουμε τις οικονομικές και λειτουργικές απαιτήσεις τους. Μετατρέπουμε τις καταπληκτικές και συγκλονίζοντας έννοιες περιπέτειας σε πραγματικότητα για το ακροατήριο, όλες σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Τα προγράμματά μας είναι συχνά έλξη προθηκών που αυξάνει το σχεδιάγραμμα και τα κέρδη των πελατών μας.

 

• ΑΠ'ΆΚΡΗ Σ'ΆΚΡΗ ΛΥΣΗ

Η τεχνολογία διασκέδασης Jamma παρέχει τις παγκόσμιες υπηρεσίες, από τον προγραμματισμό και το σχέδιο στην εγκατάσταση και τις μεταπωλήσεις και τα ανταλλακτικά που στέλνουν, κάθε βήμα της διαδικασίας.
Παρέχουμε τους πελάτες από όλο τον κόσμο και δημιουργούμε επίσης τα θεματικά πάρκα όπως το ΕΔΑΦΟΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ στις Φιλιππίνες, ΘΈΡΕΤΡΑ PALMA στην Αίγυπτο, ο ΚΌΣΜΟΣ ΔΙΑΣΚΈΔΑΣΗΣ στην Κένυα και πολύ περισσότεροι.

 

Κίνα JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 1

 

• Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ
Με την απέραντη διεθνή εμπειρία, η ομάδα μας χρειάζεται τις δεξιότητες και τη γνώση για όλα τα προγράμματα, ανεξάρτητα από το πόσο είναι σύνθετη.
Δεδομένου ότι ένας επικυρωμένος κατασκευαστής, ελέγχουμε τη διαδικασία παραγωγής στην εξοπλισμένη καλά δυνατότητά μας, κατά συνέπεια μπορούμε να εγγυηθούμε την παράδοση των υψηλής ποιότητας προϊόντων σε μια ανταγωνιστική τιμή άμεσα εποπτεύοντας τις διοικητικές μέριμνες. Επιτηρούμε τις απαιτήσεις σχεδίου συνήθειας, την ποιότητα, και το χρόνο παράδοσης κάθε συστατικού. Η επιχείρησή μας διατηρεί επίσης τις μακράς διαρκείας σχέσεις με πολλούς άλλους προμηθευτές και φορείς παροχής υπηρεσιών, επιτρέποντας σε μας για να σας προσφέρει τις καλύτερες διαπραγματεύσεις στην αγορά.

 

Κίνα JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 3

 

• ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

Ακριβώς όπως σας εκτιμούμε την ασφάλεια προ πάντων. Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια αξιόπιστη υπηρεσία, υποχωρητική με το διεθνές πρότυπο. Η επιχείρησή μας είναι καθιερωμένος κατασκευαστής των γύρων λούνα παρκ, του εξοπλισμού, του θεάτρου κινήσεων, των προσομοιωτών VR και των διαλογικών συσκευών. Λειτουργούμε από την ιδιαίτερα ανταγωνιστική κινεζική αγορά και hrough η εκτενής εμπειρία μας απόκτησε πολλές πιστοποιήσεις.

 

Κίνα JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 4

 

Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας που βοηθούν να αναπτύξουν τη πετυχημένη ιστορία σας.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

2009 - Jamma καθιερώθηκε για να προσφέρει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα για την ψυχαγωγία.

2011 - προωθήσαμε τα διάφορα προϊόντα κινηματογράφων 5D για να ικανοποιήσουμε την απαίτηση της βιομηχανίας διασκέδασης.

2013 - στηριγμένος στην προηγούμενη επιτυχία μας αναπτύξαμε τη διαλογική και immersive τεχνολογία κινηματογράφων κινήσεων 7D μας που ενισχύει έτσι τη θέση μας στην αγορά.

2015 - ήμαστε μια από τις πρώτες επιχειρήσεις για να αναπτύξουμε το 9D - συσκευή κινηματογράφων VR που θα καθόριζε τα πρότυπα της βιομηχανίας για τα επόμενα χρόνια.

2017 - με την επέκταση της αγοράς VR, δημιουργήσαμε ΣΦΑΙΡΙΚΌ VR PARK™, το εμπορικό σήμα μας κέντρων VR, μια μια λύση στάσεων για τους πελάτες μας.

JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD
JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD
JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD
JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD
JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD
JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD
JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD
JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD
1 2 3 4 5 6 7 8
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : Jamma

Αριθμός Υπαλλήλων : 110~150

Ετήσιες πωλήσεις : 4, 400, 000-4, 400, 000

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD Πιστοποιήσεις Κίνα JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD Πιστοποιήσεις Κίνα JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD Πιστοποιήσεις Κίνα JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD Πιστοποιήσεις