Αρχική Σελίδα

JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Τα αυγά είναι πραγματικά στη καλή απόδοση, προσαρμοσμένο λογότυπο, καλό για το μαρκάρισμά μου, η ομάδα μεταπωλήσεων είναι πάντα εδώ για την υποστήριξη

—— Peter

έχουμε εργαστεί μαζί για τρία έτη, πραγματικά καλός συνεργάτης σε VR

—— CJ

Αγόρασα 4 μηχανές VR, ο αγώνας είναι καταπληκτικός, καλύτερη μετακίνηση, ελκυστική στους εφήβους

—— Οσάμα

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Το πάτωμα εργοστασίων Technology® διασκέδασης Jamma είναι 2000 τετραγωνικά μέτρα, καλά εξοπλισμένη δυνατότητα που αφιερώνεται στην παραγωγή προϊόντων. Από την αρχή έως το τέλος, ελέγχουμε τη διαδικασία παραγωγής κάθε σταθμού στη γραμμή παραγωγής. Ακολουθούμε τους υψηλότερους βιομηχανικά τυποποιημένους και συνεχώς την ποιότητα ελέγχου. Από την πρώτη ύλη στην αποστολή της διασκέδασης Jamma τελικών προϊόντων Technology® προσφέρει την καλύτερες εφαρμοσμένη μηχανική και τη χειροτεχνία.

   

  JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

 • OEM / ODM

  Είμαστε εμπειρογνώμονες στο σχέδιο εξοπλισμού και κατασκευή για τη βιομηχανία διασκέδασης από το 2009, όταν αναπτύξαμε μερικών από τα πιό πρόωρα προϊόντα κινηματογράφων 7D και 9D στην αγορά. Ο cOem Technology® διασκέδασης Jamma, ο ODM, και η ομάδα προϊόντων συνήθειας έχουν αναπτύξει τα αρχικά συστατικά, τις πλήρεις συσκευές και τους προσομοιωτές για τους πελάτες παγκοσμίως για τα προηγούμενα δέκα έτη.
   

  Από το βαρέων καθηκόντων ρόλερ κόστερ μικρότερο στο ηλεκτρονικό, η πείρα της ομάδας μας εγγυάται μια αξιόπιστη, αποδοτική και ανθεκτική λύση, κατάλληλη στις προδιαγραφές προγράμματός σας.

   

  JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • Ε & Α

  Η ομάδα μας έρευνας και ανάπτυξης μας δίνει μια ανταγωνιστικότητα. Αναπτυσσόμαστε στη βελτίωση των υπαρχόντων προϊόντων και των πρωτοκόλλων ή αναπτύσσουμε τις νέες διαδικασίες, τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τα συστήματα χρησιμοποιώντας την πιό πρόσφατη τεχνολογία. Ανιχνεύουμε συνεχώς την αγορά για τη πρόσφατη ανάπτυξη και η τροφή με τον πελάτη ανατροφοδοτεί ως βάση για την ανάπτυξη και την καινοτομία μας. Αυτή η προσέγγιση έχει επιτρέψει σε μας για να ικανοποιήσει την απαίτηση πελατών και να προσφέρει τη επόμενη γενιά της ψυχαγωγίας ενώπιον οποιωνδήποτε ανταγωνιστών.

   

  JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. kuang

Τηλ.:: 0086 136 0226 6736

Φαξ: 86-020-3925-9995

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)