Αρχική Σελίδα Προϊόνταθεματικό πάρκο εικονικής πραγματικότητας

Εμπορικός υπαίθριος εξοπλισμός θεματικών πάρκων εικονικής πραγματικότητας συνήθειας για το κέντρο παιχνιδιού VR

Πιστοποίηση
Κίνα JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Τα αυγά είναι πραγματικά στη καλή απόδοση, προσαρμοσμένο λογότυπο, καλό για το μαρκάρισμά μου, η ομάδα μεταπωλήσεων είναι πάντα εδώ για την υποστήριξη

—— Peter

έχουμε εργαστεί μαζί για τρία έτη, πραγματικά καλός συνεργάτης σε VR

—— CJ

Αγόρασα 4 μηχανές VR, ο αγώνας είναι καταπληκτικός, καλύτερη μετακίνηση, ελκυστική στους εφήβους

—— Οσάμα

Είμαι Online Chat Now

Εμπορικός υπαίθριος εξοπλισμός θεματικών πάρκων εικονικής πραγματικότητας συνήθειας για το κέντρο παιχνιδιού VR

Custom Virtual Reality Theme Park Commercial Outdoor Equipment For VR Play Center
Custom Virtual Reality Theme Park Commercial Outdoor Equipment For VR Play Center Custom Virtual Reality Theme Park Commercial Outdoor Equipment For VR Play Center Custom Virtual Reality Theme Park Commercial Outdoor Equipment For VR Play Center Custom Virtual Reality Theme Park Commercial Outdoor Equipment For VR Play Center Custom Virtual Reality Theme Park Commercial Outdoor Equipment For VR Play Center

Μεγάλες Εικόνας :  Εμπορικός υπαίθριος εξοπλισμός θεματικών πάρκων εικονικής πραγματικότητας συνήθειας για το κέντρο παιχνιδιού VR

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Guangzhou, Guangdong, Κίνα
Μάρκα: Jamma ®
Πιστοποίηση: CE , RoHS , SGS certificate and B1 safety certificate
Αριθμό μοντέλου: Θέμα park™
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πακέτο φυσαλίδων, ταινία τεντωμάτων, ξύλινο πλαίσιο ή/και ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 15-30 Ημέρες
Δυνατότητα προσφοράς: 20 ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υπηρεσίες συνήθειας: Θεματικό πάρκο, προϊόν, λογότυπο, υλικό, λογισμικό, κ.λπ. Απ'άκρη σ'άκρη λύση: προγραμματισμός, σχέδιο, κατασκευή, εγκατάσταση, μεταπωλήσεις
Όνομα Προϊόντος: θεματικό πάρκο εικονικής πραγματικότητας εφαρμογή: Εμπορικός
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: εύκολη εγκατάσταση
Υψηλό φως:

VR κέντρο εμπειρίας

,

κέντρο εικονικής πραγματικότητας

ΣΧΈΔΙΟ ΣΥΝΉΘΕΙΑΣ ΤΟΥTM ΘΕΜΑΤΙΚΏΝ ΠΆΡΚΩΝ

 

Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

 

 ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΠΑ:  

 

Η διασκέδαση Technology® Jamma είναι κατασκευαστής και φορέας παροχής υπηρεσιών για τη βιομηχανία έλξης από το 2009.

Η διασκέδαση Technology® Jamma προσφέρει τη σφαιρική πείρα στο σχέδιο, την εφαρμοσμένη μηχανική, και τη διαχείριση της καινοτόμου εμπειρίας για τα εμπορικά σήματα, τα θέρετρα, τα πάρκα νερού, τα τουριστικά αξιοθέατα, και τα θεματικά πάρκα.
Φαινόμαστε διαβιβάζοντας στη συνεργασία με σας που βοηθά να αναπτύξει τη πετυχημένη ιστορία σας.

 

Εμπορικός υπαίθριος εξοπλισμός θεματικών πάρκων εικονικής πραγματικότητας συνήθειας για το κέντρο παιχνιδιού VR 0

 

• ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΑΣ ΑΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΠΟΔΙ
Στοχεύουμε να μεγιστοποιήσουμε το κέρδος σας ανά τετραγωνικό πόδι. Αναπτυσσόμαστε στην υπέρβαση των προσδοκιών των φιλοξενουμένων και την υπερνίκηση των μοναδικών προκλήσεων κάθε προγράμματος για να βρούμε τη σωστή λύση με την καλύτερη τιμή-ποιοτική σχέση.

 

• ΑΠ'ΆΚΡΗ Σ'ΆΚΡΗ ΛΥΣΗ
Από τον προγραμματισμό και το σχέδιο στην εγκατάσταση και τις μεταπωλήσεις, διαχειριζόμαστε κάθε βήμα της διαδικασίας.

 

• Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ
Με την απέραντη διεθνή εμπειρία, η ομάδα μας χρειάζεται τις δεξιότητες και τη γνώση για όλα τα προγράμματα, ανεξάρτητα από το πόσο είναι σύνθετη.

 

• ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ
Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας σε όλο τον κόσμο χάρι στην ομάδα μας αφιερωμένων επαγγελματιών και αυστηρού ποιοτικού ελέγχου.

 

Εμπορικός υπαίθριος εξοπλισμός θεματικών πάρκων εικονικής πραγματικότητας συνήθειας για το κέντρο παιχνιδιού VR 1Εμπορικός υπαίθριος εξοπλισμός θεματικών πάρκων εικονικής πραγματικότητας συνήθειας για το κέντρο παιχνιδιού VR 2Εμπορικός υπαίθριος εξοπλισμός θεματικών πάρκων εικονικής πραγματικότητας συνήθειας για το κέντρο παιχνιδιού VR 3

 

ΕΝΝΟΙΑ ΣΧΕΔΙΟΥ

 

Εμπορικός υπαίθριος εξοπλισμός θεματικών πάρκων εικονικής πραγματικότητας συνήθειας για το κέντρο παιχνιδιού VR 4Εμπορικός υπαίθριος εξοπλισμός θεματικών πάρκων εικονικής πραγματικότητας συνήθειας για το κέντρο παιχνιδιού VR 5Εμπορικός υπαίθριος εξοπλισμός θεματικών πάρκων εικονικής πραγματικότητας συνήθειας για το κέντρο παιχνιδιού VR 6Εμπορικός υπαίθριος εξοπλισμός θεματικών πάρκων εικονικής πραγματικότητας συνήθειας για το κέντρο παιχνιδιού VR 7Εμπορικός υπαίθριος εξοπλισμός θεματικών πάρκων εικονικής πραγματικότητας συνήθειας για το κέντρο παιχνιδιού VR 8Εμπορικός υπαίθριος εξοπλισμός θεματικών πάρκων εικονικής πραγματικότητας συνήθειας για το κέντρο παιχνιδιού VR 9

 

Σε αυτό το στάδιο, αρχίζουμε να προγραμματίζουμε, να σχεδιάζουμε, και να προϋπολογίζουμε την επιχείρησή σας. Με βάση τη μοναδική ιδέα, το θέμα, ή την ιστορία σας, αναπτύσσουμε μια immersive, εμπειρία έξω--αυτός-κόσμων για τους φιλοξενουμένους σας. Ένας επιτυχής η έλξη είναι ένα ταξίδι διασκέδασης σε έναν διαφορετικούς τόπο και χρόνο χρησιμοποιώντας τη αφήγηση, το τοπίο, και φαινομενικά τις αυθόρμητες immersive αλληλεπιδράσεις.

 

Μέσω των σκίτσων, της τέχνης έννοιας, των διαγραμμάτων, των τρισδιάστατων προτύπων, και των σχεδίων CAD, δημιουργούμε μια πραγματική εικόνα της καταπληκτικής ιδέας που προβλέψατε, κρατώντας πάντα την απόλαυση των φιλοξενουμένων ως αρχικό στόχο μας και μια κερδοφόρα επιχείρηση ως τελευταία έκβασή σας.

 

ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

 
• ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ
Μέσω της κύριας διαδικασίας προγραμματισμού μας, σιγουρευόμαστε όλα στις εργασίες προγράμματός σας μαζί, που κάνουν την αποδοτικότερη χρήση του διαστήματός σας, μεγιστοποιώντας την άνεση των επισκεπτών και τη συνολική εμπειρία τους. Το αποδοτικό σχέδιο διαστημικού προγραμματισμού και σχεδιαγράμματος καθορίζει την πορεία του επισκέπτη μέσω της οποίας η εμπειρία ξετυλίγει και αντιπροσωπεύει έναν οδικό χάρτη στην επιτυχία για την επιχείρησή σας, όπου οι φιλοξενούμενοι ρυθμίζονται λεπτά για τη μέγιστη αποδοτικότητα και για την άνεσή τους. Από τη σύνδεση με όλες τις κατευθύνσεις μεταφορών και εξασφαλίστε επαρκές διάστημα χώρων στάθμευσης στην αρχιτεκτονική τοπίων και διαχείριση πλήθους, δίνουμε στο πρόγραμμά σας έναν μοναδικό χαρακτήρα με μια αποδοτική λειτουργία, διατηρώντας τη συνοχή σχεδίου για μια αληθινά immersive και συνεπή εμπειρία πελατών.
Δεν υπάρχει τίποτα τυχαίο για οποιεσδήποτε θελκτικότητες ή η τοποθέτηση ψυχαγωγίας, όλα σχεδιάζεται προσεκτικά.

 

ΣΧΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

 

• ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Οι σχεδιαστές, οι μηχανικοί, και οι αρχιτέκτονές μας παράγουν τις τελικές περιγραφές, τα τεχνικά σχέδια, και τα σχεδιαγράμματα απαραίτητα για την κατασκευή και την εφαρμογή της έλξης. Αυτός ο καθαρισμός επιτρέπει μια λεπτομερή αναφορά προϋπολογισμών και έναν ακριβή προγραμματισμό προγράμματος.

 

Εμπορικός υπαίθριος εξοπλισμός θεματικών πάρκων εικονικής πραγματικότητας συνήθειας για το κέντρο παιχνιδιού VR 10
 

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΙ ΓΥΡΟΙ

 

• _ΕΊΜΑΙ ΈΝΑΣ ΈΝΑ ΈΝΑΣ ΕΊΔΟΣ
Το όφελος θεματικών πάρκων πολύ με τον οπτικό αντίκτυπο και η μοναδικότητα που προσάρμοσαν γύροι πάρκων φέρνουν στην περιοχή τους. Από ένα συγκλονίζοντας ρόλερ κόστερ με μια αρχική πύλη σταθμών και σειρών αναμονής στους παιδί-φιλικούς γύρους πάρκων, έχουμε τη γνώση και τις ικανότητες να σχεδιάσουμε μια έξυπνη έννοια και να την κατασκευάσουμε. Εργαζόμαστε στα υψηλότερα πρότυπα και δίνουμε στο πρόγραμμά σας το βλέμμα και αισθανόμαστε οι πελάτες ότι σας ψάχνουν.
 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΈΡΙ ΛΥΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

 

• ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Με το περιεκτικό σχεδιάγραμμα και σύλληψης ένα σχέδιο υπό εξέταση, έπειτα έρχεται η σκληρή επιχείρηση του συντονισμού των διεπιστημονικών στόχων που περιλαμβάνονται στην οικοδόμηση μιας δυνατότητας διασκέδασης στα πλαίσια ενός ακριβών χρονικού πλαισίου και ενός προϋπολογισμού. Η τεχνολογία διασκέδασης Jamma παρέχει την υποστήριξη διοικητικών μεριμνών, την επιτόπια επίβλεψη, την κατεύθυνση τέχνης, και τη δοκιμή από τους καταρτισμένους τεχνικούς. Προσφέρουμε επίσης την κατάρτιση για τους χειριστές και τους υπαλλήλους.
Οπουδήποτε το πρόγραμμά σας είναι τοποθετημένο, έχουμε τη δυνατότητα να διαχειριστούμε τη διαδικασία από την αρχή έως το τέλος. Με την εμπειρία που λειτουργεί σε πολλές χώρες, όπως η Γαλλία, η Κίνα, οι Φιλιππίνες, η Αίγυπτος, η Κένυα, η Βραζιλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες, ξέρουμε περιπλοκή της κατασκευής θεματικών πάρκων. Και ακριβώς όπως σας, εκτιμούμε την αποδοτικότητα και την ασφάλεια.

 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

 

• ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Η τεχνολογία διασκέδασης Jamma μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση της επιχειρηματικής λειτουργίας σας με τον προγραμματισμό και την εφαρμογή των στρατηγικών για να βελτιωθεί συνεχώς η ικανοποίηση επισκεπτών και υπαλλήλων. Η Ομάδα Διοίκησης μας δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις καταγγελίες και ανατροφοδοτεί.

 

ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
 
Εμπορικός υπαίθριος εξοπλισμός θεματικών πάρκων εικονικής πραγματικότητας συνήθειας για το κέντρο παιχνιδιού VR 11Εμπορικός υπαίθριος εξοπλισμός θεματικών πάρκων εικονικής πραγματικότητας συνήθειας για το κέντρο παιχνιδιού VR 12Εμπορικός υπαίθριος εξοπλισμός θεματικών πάρκων εικονικής πραγματικότητας συνήθειας για το κέντρο παιχνιδιού VR 13
 
• ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ
Μόλις καθιερωθεί ο στόχος σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε το εμπορικό σήμα σας, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου λογότυπων, τη γραφική ταυτότητα, την επιλογή των χαρακτήρων και του σχεδίου μασκότ, το σύστημα σηματοδότησης, και την ολοκλήρωση μέσων, για να τον βοηθήσουμε να ξεχωρίσει ως ένα από ένα είδος.
 
TECHONOLOGY ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ

 

• ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ
Αρχική στα πρόωρα 1800s, η βιομηχανία ελεύθερου χρόνου έλξης έχει μια μακροχρόνια και ζωηρόχρωμη ιστορία, και μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που έχουν παραμείνει άχρονα. Αλλά ακόμα κι αν μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως την καραμέλα βαμβακιού να είναι εδώ για πάντα, πρέπει τώρα να μοιραστούν το διάστημα με τις νεώτερες εκκλήσεις. Σε μια εποχή της συνδετικότητας και της τεχνολογίας, σήμερα η καλή επιχειρησιακή συνειδητοποίηση στηρίζεται συνήθως στην κατοχή μιας αποτελεσματικής σε απευθείας σύνδεση παρουσίας. Οι σημερινοί φιλοξενούμενοι είναι καλά πληροφορημένοι και αναμένουν την καλύτερη ψυχαγωγία διαθέσιμη και επιδιώκουν πάντα την επόμενη συγκίνηση. Ως εκ τούτου η έλξη και η βιομηχανία διασκέδασης πρέπει να παραμείνει ψηφιακά ενημερωμένη προκειμένου να διατηρηθούν οι πελάτες και να προσελκυστούν οι νέοι μόλυβδοι.
Η τεχνολογία διασκέδασης Jamma παρέχει τις λύσεις πολυμέσων για την προστιθέμενη αξία on-line και στην περιοχή.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Τηλ.:: +8613602266736

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)